Donau ~ Smart software for growing business

Donau a aparut in 2004. Cu pasiune pentru solutii software de business si entuziasm am dezvoltat solutii pentru management eficient pornind de la forta de vanzare a clientilor nostri. In timp ne-am dezvoltat si diversificat competentele in sfera distributiei si automatizarii vanzarilor, am ajuns sa le consolidam si sa dezvoltam solutii noi impreuna cu clientii.
Stim cum!

Stim cum sa cream solutii software personalizate pentru compania dumneavoastra.
Stim cum sa eficientizam procese de management, vanzari si marketing din cadrul oricarei companii.
Stim cum sa automatizam procesele de vanzari.

Viziune

solutii software management In ziua de astazi o companie in pas cu trend-urile pietei se confrunta des cu problema eficientizarii procesului de lucru. Dorintele de progres, automatizare si crestere a profitului au ramas, insa metodele s-au schimbat. Obiectivele Donau rezulta din necesitatile semnalate de companii, in ultimii ani.  Solutiile noastre pornesc de la aceasta premisa si sunt personalizate in functie de fiecare client.

 

Donau isi propune sa confirme constant ca este un partener de incredere, preocupat de dinamismul realitatii economice in care activeaza clientii si de dezvoltarea solutiilor mobile utilizand cele mai noi tehnologii.

Valoarea creata de Donau consta in eficientizarea proceselor de business si de  probabil cel mai eficient suport tehnic in timp real. Urmatorii ani vom confirma valoarea pentru clienti prin eficienta sporita a proceselor asigurand un control mai bun asupra afacerilor acestora si a rezultatelor.

Obiective si realizari

  • Management de succes – SymbioSolutie software  management tableta
  • Emiterea de bilete de calatorie si bonuri fiscale in mod automat – Ideal Pass
  • Indeplinirea obiectivelor de vanzari – Ideal SFA
  • Imbunatatirea calitatii serviciilor restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, barurilor si teraselor – Ideal Horeca

Punem valoare pe cerintele fiecarui client in parte. Oferim suport si consultanta inainte, in timpul si dupa realizarea produsului. Garantam training pentru intreaga echipa.

Descarca prezentarea Donau