Personalizarea aplicatiei

O caracteristica de baza a aplicatiilor Donau este faptul ca acestea sunt personalizate pentru fiecare client in parte. De la prima intalnire urmarim sa analizam activitatea companiei, sa intelegem asteptarile clientului, ca apoi sa ii putem prezenta solutia cea mai potrivita.

Din punctul nostru de vedere, fiecare companie este unica si implementarea unei solutii software trebuie facuta urmarind cativa pasi esentiali:

1. Studiul de caz

Analizam activitatea companiei dumneavoastra, iar in functie de aceasta va recomandam una dintre solutiile nostre software pentru un management eficient.

2. Adaptarea aplicatiei pe profilul si structura companiei

Deoarece strauctura si modul de desfasurare al activitatii companiilor difera, aplicatia software va fi personalizata in functie de nevoile dumneavoastra.

3. Instalarea aplicatiei

Implementarea solutiei software nu va fi deloc dificila, deoarece va veti bucura de asistenta echipei pe parcursul intregului proces.

4. Training pentru utilizatori

Toti viitorii utilizatori ai aplicatiei software vor participa la training pentru a intelege cum functioneaza aceasta si a o folosi intr-un mod cat mai eficient.

5. Consultanta si asistenta

Veti avea parte de suport tehnic constant si in timp real din partea echipei Donau. Clientii nostrii au la dispozitie numerele noastre de telefon si ne pot contacta oricand, in timpul programului de lucru.