Invata sa castigi timp in vanzarile Presales

Pune timpul sa lucreze pentru tine

Este foarte important ca in relatia Vanzator-Produs-Cumparator totul sa decurga de la sine. Cat mai automatizat si mai eficient, pentru a ramane loc de intalniri cu noi clienti si a genera cereri de oferta. Un bun manager de vanzari stie toate acestea si sustine indeaproape echipa de vanzatori.

Cum poti castiga mai mult timp cu aplicatia Ideal SFA?

1. Tine evidenta clara a clientilor

Cartile de vizita se pot pierde si mereu ai nevoie urgent de numarul de telefon al clientului. Pentru a nu exista astfel de situatii, toti clientii sunt centralizati intr-o singura baza de date. Poti avea acces instant la datele de contact ale clientului si ale companiei.

2. Factureaza rapid comenzile

Scrierea unei facturi de mana sau completarea unui formular predefinit nu isi mai au locul in activitatea agentilor de vanzari. Acum exista posibilitatea de a emite o factura la distanta de cateva click-uri direct de pe smartphone sau tableta, astfel incat poti sa ii inmanezi pe loc factura clientului. Vei scapa asadar de e-mail-uri suplimentare si servicii de livrare prin curierat rapid care intarzie.

3. Scoate rapoarte de vanzari la sfarsitul zilei

Managerul de vanzari are la sfarsitul fiecarei zile o viziune de ansamblu asupra activitatii pe care au intreprins-o agentii, astfel incat, in dimineata zilei urmatoare, sa traga concluzii si sa planifice urmatoarele actiuni.

Acum echipa de vanzari poate lucra mai eficient si obiectivele de vanzari pot fi atinse mult mai repede. Cu ajutorul software-ului Ideal SFA toate activitatile vor fi automatizate si se vor executa intr-un timp foarte scurt.