Cum sa circula in Romania fara bilet!

Fiecare industrie are metodele sale de a fenta sistemul, iar de fiecare data cand cineva foloseste aceste metode, altcineva iese in paguba. In discutiile noastre cu companiile transportatoare am aflat care sunt  cel mai des intalnite modalitati de a circula fara bilet, tipul de activitati care aduc pierderi financiare pe care nimeni nu si le doreste:

1. Calatoria cu “nasu”
Toti stiu de “nasu”. Platesc soferul care ar trebui sa le dea biletul, dar nu mai primesc bilet inapoi.

2. Pensionari/persoane cu handicap
Calatorul face rost de un cupon de pensionar/ handicapat, iar in caz de control este “acoperit”.

3. Plata pentru o singura statie
Calatorul plateste numai pana la prima statie si merge mai departe pana la statia pe care il intereseaza defapt.

4. Geamul deschis
Metoda folosita de catre cei care folosesc “la comun” acelasi abonament. Intra primul calator pe abonament, iar al doilea calator primeste abonamentul pe geam pentru a intra si el.

5. Biletul dus intors
Calatorul cumpara un singur bilet dus-intors, care este valabil 30 de zile. Cu o mica atentie la “nasu” in acest interval de timp nu mai cumpara alt bilet pentru curse noi, fiind acoperit in cazul unui supracontrol.

Solutia Ideal Pass combate toate aceste metode frauduloase si ofera un pachet important de extrabeneficii. Profita de oferta speciala si contacteaza-ne pentru o intalnire. 

Oferta speciala

Achizitionati acum softul Ideal PASS la pretul de numai 199 Euro + TVA / kit masina. Oferta este valabila pana la data de 15.09.2014.
Despre Ideal Pass - Solutie software pentru transportatori