Cum sa-ti alegi SOFT-ul ideal in domeniul Horeca ?

Horeca

Simplu? Online? Personalizat? Sunt intrebari esentiale la care orice proprietar din Horeca trebuie sa mediteze inainte de a alege un SOFT pentru eficientizarea afacerii lui. In acest articol, oferim raspunsuri la cateva din intrebarile intalnite la clientii nostri si cateva lucruri de avut in vedere de catre proprietarii de afaceri Horeca, care doresc sa stie cum sa-si aleaga softul potrivit!

La intrebarea daca un SOFT facut de o firma specializata, este mai avantajos decat unul local, creat de cei ce fac ocazional diferite soft-uri, raspunsul este categoric DA, din cel putin din 3 motive:

  1. Experienta firmei in implementarea rapida si eficienta a solutiei.
  2. Personalizarea aplicatiei si trainingul oferit utilizatorilor.
  3. Eficienta echipei de suport, care rezolva rapid solicitarile clientului.

Pretul mai mic oferit de producatorii ocazionali nu acopera serviciile atasate, fara de care utilizarea produsului este adesea imposibila. Analizati ofertele din toate punctele de vedere, astfel incat sa alegeti un soft cu un bun raport calitate-pret si care include servicii de implementare si mentenanta.

Referitor la designul aplicatiei, corelat cu functionalitatea ei optima, va recomandam sa aveti in vedere un design simplu si elegant, in care operatiile sunt rapid procesate de calculator, care este mai usor de utilizat decat un design complex, greu de citit , greu de procesat si greu de optimizat. Atunci cand este vorba despre soft-uri, importanta este functionalitatea, simplitatea si rapiditatea lor.

De asemenea, unele dintre aspectele importante in ceea ce priveste aplicatia sunt administrarea si rapoartele acesteia. In 2015 este clar necesar ca orice aplicatie sa poata fi administrata de oriunde si de pe orice dispozitiv contectat la Internet. Va incurajam sa alegeti un soft in care administrarea si rapoartele sa poata fi accesate online.

“Majoritatea soft-urilor Horeca au rapoarte detaliate si segmentate, produsele Donau ofera posibilitatea ca acestea sa fie accesate si online, ceea ce este un beneficiu bine meritat pentru clientii nostri în 2015” – Marius Constantin, Donau Software.

Va recomandam ca, inainte de a alege un soft potrivit activitatilor dumneavoastra, sa cereti o demonstratie, apoi sa il testati impreuna cu furnizorul pentru a va convinge de abilitatile si utilitatile lui.

Solutia completa pe care noi o recomandam : Ideal Horeca software pentru gestiune Horeca performanta!

[button color=”orange” size=”small” link=”http://www.donauinvest.ro/contact-ideal-horeca/” target=””]Cere oferta[/button]

 

Speram sa gasiti utile aceste indrumari ale noastre, iar pentru diverse intrebari, va invitam sa lasati un comentariu la articol, la care va vom raspunde in cel mai scurt timp.