Transportatorii nu mai sunt exceptati

Legea nr. 267/2015 privind aprobarea OUG nr. 91/2014 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, care a apărut în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 839 din 10 noiembrie şi va intra în vigoare astazi, 13 noiembrie.

Guvernul a introdus, prin Ordonanţa de urgenţă nr. 91/2014, obligativitatea utilizării de aparate de marcat cu jurnal electronic de către operatorii economici (inclusiv pentru transportatorii de persoane).

Operatorii economici care încasează integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct de către populaţie sunt obligaţi să utilizeze case de marcat electronice fiscale.

Astfel, transportatorii de persoane nu mai sunt exceptati si trebuie sa foloseasca casele de marcat.

collage2

Donau ofera cea mai simpla solutie posibila astfel incat activitatea de emitere de bilete prin casa de marcat sa nu afecteze mersul curselor.

Cu o investitie minima (o tableta) si plata unei chirii lunare, soferii nu mai trebuie sa invete utilizarea caselor de marcat, nu vor face greseli in operarea lor si nu vor mai intarzia cu plecarile din statii.

Vezi aici descrierea detaliata a solutiei!

Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.