Ideal SFA si smartphone – in optimizarea activitatii de vanzare!

Agentii de vanzari de pe teren au nevoie de o solutie accesibila  in timp real din orice locatie pentru a-si optimiza activitatea pe care o desfasoara.

Intreaga activitate a agentului de vanzari se poate desfasura si independent de existenta unei conexiuni de internet. Astfel preluarea de comenzi, emiterea de facturi si chitante etc se fac din aplicatia IdealSFA, aceste date fiind stocate in baza de date a aplicatiei. Pentru transmiterea acestora catre sistemul de contabilitate este necesara o conexiune la internet (fie prin Wi-Fi, fie prin date mobile).

76b333c3-f7e5-448f-96b0-78d40fd70894-1024x205

Analizand activitatiile specifice desfasurate de agentul de vanzari incepand de la routing pana la facturare, Donau a dezvoltat solutia Ideal SFA.

Dupa planificarea activitatilor, cu ajutorul aplicatiei agentul poate completa diferite informatii referitoare la vizitele efectuate direct de pe dispozitivul mobil

Toate operatiunile financiare cu privire la facturi restante, plati, sold, incasari pot fi corelate cu comenzile in curs direct in aplicatie.

Ca instrumente de analiza si urmarire, Ideal SFA cuprinde modulul Merchandasing ce permite centralizarea tuturor informatiilor primite de la client si realizarea de rapoarte specifice.

Agentul de vanzari beneficiaza de urmatoarele avantaje directe folosind solutia Ideal SFA:

  • Timpul dedicat stocarii informatiilor este mult mai redus
  • Agentul poate vizita mai multi clienti intr-o zi
  • Vizualizarea situatiei financiare a clientilor este posibila direct de pe dispozitivele mobile 

SFA1

Prelucrarea tuturor datelor si vizualizarea lor in timp real pe dispozitivele mobile aduce o gestionare mai buna si mai rapida a fluxurilor de vanzare si permite atat agentilor de vanzari cat si managerilor de vanzari o imagine de ansamblu asupra activitatilor desfasurate.

Aplicatia este folosita de numerosi clienti din intreaga tara din domenii de activitate diferite – vanzari cu amanuntul, producatori si distribuitori si pana la lanturi de magazine.

Solutia dezvoltata este potrivita pentru nevoia agentilor de vanzari si este compatibila cu orice tip de dispozitiv mobil, smartphone sau tableta, cu sistem Android.