Ideal SFA – pentru optimizarea distributiei

Am intrat oficial in prima luna de vara, iar pe langa evenimente si festivaluri, e momentul propice pentru distributia de sezon: inghetata, bauturi racoritoare, gheata.

Astfel ca, pentru firmele de distributie existente pe piata, devine tot mai utila folosirea unui soft pentru automatizarea vanzarilor.

Ideal SFA oferit de Donau, produs consacrat in domeniul distributiei, ofera suportul necesar in toate etapele de vanzare si este usor adaptabil nevoilor clientului.

Documentele de vanzare (factura, chitanta) pot fi listate direct de agentul de vanzari cu ajutorul unei imprimante mobile, scurtand astfel fluxul de documente si timpii alocati.

Fiind produse perisabile si de larg consum, corelarea cat mai buna a stocurilor cu necesarul de vanzare si livrarea la timp reprezinta un factor deosebit de important pentru desfaurarea activitatii.

SFA1

 

Avantajele folosirii Ideal SFA in regim Van Sales:

  • emiterea directa a documentelor (facturi, bonuri fiscale), folosind politica comerciala: preturi, discounturi, termene de plata;
  • incasarea banilor de la client fie cu chitanta, fie cu bonul fiscal, pe baza documentelor din sold;
  • vizualizarea situatiei stocului la sfarsitul routing-ului

Solutia Ideal SFA (Van Sales) se preteaza domeniilor: distributie de inghetata, tigari, guma de mestecat, gheata, lactate, paine, suplimente etc.

Pentru punctele de vanzare ale distribuitorilor avem o solutie pentru emitere de bon fiscal si scurtarea timpilor de asteptare – Lemon POS.