Trebuie să schimbi casa de marcat?

Foloseste serviciile noastre pentru a-ti eficientiza costurile!

Incepand de acum, suntem in masura sa iti oferim si case de marcat.  Oferta noastra cuprinde aparate de marcat electronice fiscale adaptate pentru a corespunde prevederilor art. 3 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 28/1999.
Mai jos gasesti modelele pentru care detinem, in acest moment, autorizatie de distributie.

Cere ofertă

+

Daca folosesti deja una din aplicatiile noastre si cumperi casa de marcat de la noi, iti oferim un discount de 50% la serviciile de implementare.

Daca ai un contract de mentenanta activ, primesti un discount suplimentar de 50% la serviciile de implementare a noii casei de marcat.

Alege casa de marcat si de restul ne ocupam noi!

+

Sam4S

Casa de marcat SAM4S este un echipament robust, fiabil care incorporeaza tehnologii actuale. Oferta este completată de accesorii pentru casele de marcat: sertare, cititoare coduri de bare, cântare electronice, sisteme POS touchscreen, afișaje VFD suplimentare.

Activa

Casă de marcat cu jurnal electronic este compactă, rapidă și ușor de folosit. Are dimensiunea optimă pentru utilizare medie și intensivă. Se poate conecta ușor cu o gama variată de echipamente opționale prin usb, RS232 sau WiFi. Poate fi utilată și cu acumulator pentru o mobilitate ridicată.

Datecs

Principalele modificări ale noile modele de casă de marcat Datecs: tastatură în limba română, meniu prietenos special reconfigurat, interfețe multiple, inclusiv LAN, modem de comunicație încorporat, PIN PAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare marca DATECS.

Succes M

Succes M este o casă de marcat fiscală cu jurnal electronic, staționară, ideală pentru întreprinzătorii mici și mijlocii, în conformitate cu nouă legislație din domeniul fiscal.

Custom

Imprimantele fiscale realizate de Custom sunt dotate cu o tehnologie din ce în ce mai sofisticată și specializată ce asigura performanțe înalte în ceea ce privește viteza și fiabilitatea.

Mai multe în curând

In perioada urmatoare vom primi acreditare pentru comercializarea si altor modele.

Aplicatiile noastre